Glada nyheter från St Barth

Orkanen Maria tog en sydligare bana än beräknat vilket gjorde att St Barth inte drabbades så hårt denna gång mer än att man fick extra mycket regn vilket var välbehövligt och hjälpte till att skölja bort allt saltvatten som fanns kvar på land efter Irmas härjningar och hjälpa grönskan att återfå sin forna glans. Återuppbyggnaden pågår för fullt och flygplatsen har öppnat igen för kommersiell trafik, elektriciteten och mobilnätet börjar sakta komma tillbaka till normal standard. Fler och fler barer och restauranger öppnar (t ex Le Select) och ambitionen är att man skall kunna öppna turistsäsongen i november precis som vanligt även om alla hotell inte kommer vara helt klara för att kunna ta emot gäster. Gustavialoppet och Piteådagen kommer att arrangeras den 12 november precis som planerat.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.