Le Select 70 år!

I november 2019 firade träffpunkten framför alla andra i Gustavia, baren ”Le Select”, sitt 70-års-jubileum. Grundaren Marius Stakkelborough öppnade baren 11 november 1949 tillsammans med sin sambo Helene som han sen fick 9 barn med. Från början var baren inhyst i parets egna två-rums-hus men 1953 flyttade man till den plats där den ligger idag. Marius som alltid varit en stor svenskvän började tidigt att pryda väggar och tak med olika svenska dekaler, banderoller och många kända och okända svenskar har under åren besökt baren. T ex kungen och drottningen med familj, som var här 1984.

Festligheterna inleddes fredag 8 november och fortsatte sedan i dagarna fyra!
På kvällarna erbjöds levande musik och dans och Marius 96 år ung fanns på plats för att ta emot alla gratulationer!

Levande musik varje kväll!

Fullsatt varje kväll!


Marius med presenten från familjen Olausson
som fanns på plats för att delta i festligheterna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.