Lämnar ön!

Hej! Sommaren har passerat och hoppas att ni har haft lika skönt som vi. Vi har vistats på St Barth under 5 år mer eller mindre. För 4 år sedan började rapporterna från denna websida. Det har blivit en hel del artiklar och vi har känt stort stöd av medlemmarna.

Nu har vi flyttat hem till Sverige igen. Hans skall bli VD för Svenska Liftanläggningars Organisation (SLAO), vilken är en bransch – och intresseorganisation för svenska liftanläggningar. Hans har jobbat i styrelsen där i 20 år tidigare, men inte de senaste 5 åren. Var också med och bildade organisationen.

När nu detta erbjudande dök upp, såg Hans en chans som inte kommer tillbaka. Från den 15 september börjar Hans jobba i Östersund där kontoret ligger. Vi flyttar alltså mer eller mindre från värme till kyla igen.

Ombyte förnöjer. Det är kanske det som är meningen med livet. Detta innebär att vi inte kommer att kunna vara webredaktörer och rapportera från ön i fortsättningen.

Resebyrån Westindiska Compagniet Resor AB, där jag fortfarande är engagerad, fortsätter sina resor till St Barth som tidigare, men utan mig som platsrepresentant.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.