Nya gatuskyltar

I samband med en ceremoni hos Borgmästaren den 11 november då den svenska Gustavialoppsgruppen var inbjuden, överlämnade ordf Roger Richter ett paket innehållande ett antal nya svenska gatuskyltar.

Under årens lopp har en hel del skyltar försvunnit från Gustavia. En del har försvunnit i samband med orkaner och ombyggnationer och en del har ”stulits” som souvernier att ta med hem. I Saint Barthsällskapet har man diskuterat en längre tid att försöka få fram nya gatuskyltar. Olle Nyman har låtit beställa dessa och skickat med Roger vid hans resa med Gustavialoppsgruppen.

Övrlämnandet skedde inför hela fullmäktigegruppen som också deltog. Man hade också samlats för att hedra de stupade soldaterna i 1:a världskriget. Denna allmänna helgdag i Frankrike infaller just också den 11 november.
– Själv har jag nog aldrig sett så mycket folk i hos Borgmästaren på en gång.

Efteråt bjöds på sedvanliga små sandwich-snittar och ett glas champagne.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.