”Landgång” med SVT:s Anne Lundberg på St Barth visas 17/9

Vid förra årets Jubileumsresa i november 2014 fanns också Sveriges Televisions populära programledare Anne Lundberg på plats för att göra ett program i sin programserie ”Landgång”, som helt kommer att handla om vår gamla koloni. Det programmet är nu klart att visas vilket kommer att ske kl 20.00 den 17 september i SVT1. Förhoppningsvis kommer vi få se bilder från Sällskapets Jubileumsmiddag på Eddys Restaurant. Men också en längre intervju med Marius Stakkelbororugh i hans hem och museum och en intervju med Herman Lindqvist som precis gett ut en ny bok om den svenska kolonialhistorien. Så bänka er framför TV-apparater eller datorer (kommer också kunna ses på SVT Play) för att ta del av ett förhoppningsvis mycket intressant program.

landgang

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.