Sverige-museet försenat

Arlette Magras (se bild) hade planerat att öppna sitt Sverige-museum i november i år men efter Irmas framfart har tidsplaneringen fått ändrats radikalt vilket framgår av följande rapport från Arlette:

Jag har inte haft så stora skador på mitt hus (se bilden) jämfört med mina syskon. T ex har min bror Alain, som är ”projektledare” för mitt museum, fått stora skador på sitt hus och där t ex dörrar och fönstren i hans vardagsrum fått stora skador. Kök och garage är också mycket förstörda. Han har förlorat mycket och han måste få tid att återställa sitt hus.

Mina föräldrars hus (byggt 1939), och tänkt att bli det nya framtida museet har dock inte tagit nån större skada. Men trädgården har lidit mycket: träd, buskar och prydnadsväxter är förstörda.

För närvarande är musei-projektet i vänteläge. Det finns många andra prioriteringar. Och jag har ingen aning om när vi kan öppna det.

Vi är fortfarande under effekten av detta orkanmonster : där t ex en vindstöt uppmättes till helt ofattbara 417km/t !”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.