Årsmöte och julbord den 1 oktober 2021

Efter en pandemi som begränsat de flesta former av socialt umgånge i snart två år kan vi äntligen (förhoppningsvis) se ljuset i tunneln. Styrelsen för Svenska S:t Barthélemysällskapet vill därför bjuda in Sällskapets medlemmar till ett traditionellt årsmöte där vi träffas på riktigt men fortfarande följer de få restriktioner som finns kvar och anpassar mötet därefter. Efter årsmötet bjuder vi in de som vill till ett traditionellt julbord i Gustavianska matsalen på restaurang Solliden, Skansen (se bilaga). En lokal som vi helt disponerar för egen räkning och där vi inte riskerar att träffa andra restauranggäster.

OBS! Vi disponerar ett begränsat antal platser så vill vara säker på att kunna vara med på julmiddagen är det bra att vara snabb med sin anmälan.

Inbjudan årsmöte 2021 (pdf)

Inbjudan julbord 2021 (pdf)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.