Årsmöte 23 september 2020

Ingen lär ju ha undgått Covid-19 och dess konsekvenser för oss alla liksom Folkhälsomyndigheternas starka rekommendationer om att bl a minimera sociala kontakter. Vi i styrelsen tar, självklart, allvarligt på situationen och har redan en gång skjutit fram föreningens årsmöte. Vi har nu beslutat att genomföra mötet onsdag 23 september, men för att kunna genomföra årsmötet så säkert som möjligt så kommer vi begränsa antalet deltagare till 40 personer* inkl styrelsen. Ingen förtäring kommer att erbjudas och deltagande kommer att vara helt kostnadsfritt. Årsmöteshandlingar och inbjudan finns tillgängliga på länkarna nedan.

Inbjudan till årsmöte 2020 (pdf)
Verksamhetsberättelse för 2019 (pdf)
Resultatrapport för 2019 (pdf)
Balansrapport för 2019 (pdf)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.