HMS Carlskrona ankommer tisdag 13 maj

HMScarlskronaNu är dom snart här. Efter en jordenruntseglats runt Sydamerika, genom Panamakanalen till Puerto Rico och nu till St Barthélemy. Spännande. 

Har träffat Dantes Magras i veckan som håller i lite förberedelser inför deras besök. Fartyget kommer att förtöjas vid den kommersiella hamnen där alla fraktbåtar angör. Detta medför att det blir enklare för besättning och besökanden att komma till och från fartyget. Det kommer att bli en fin siluett i hamnen. Programmet är inte riktigt klart, men enligt Dantes så ankommer fartyget tisdagen den 13 maj kl 09.00 på morgonen. Utdelning av Nordstjerneorden till Jean Magras sker samma dag kl 18.00. Då är alla medlemmar från L´ASBAS inbjudna att närvara. Avresa är planerad till torsdag morgon den 15 maj.

Känt är ju också att hedersmedborgaren Per Tingbrand är med på fartyget. Han ”mönstrade” på i Puerto Rico för att få vara med om ankomsten till St Barth. Måste vara en stor upplevelse för Per.

Undertecknad kommer med ett utförligt reportage angående besöket.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.